Lippukunta‎ > ‎

Toiminta

Perustietoa lippukunnasta:

Perustettu: 1966
Jäseniä: n. 30
Tyttölippukunta
Kolo: Opintie 1
Toiminta-alue: Suur-Tapiola
Alue: Tammi (Tapiolan ja Matinkylän alue)
Piiri: Pääkaupunkiseudun partiolaiset

Partiokokoukset

Perustoimintaamme ovat viikottaiset toimintaryhmien partiokokoukset, joissa toteutetaan Suomen Partiolaisten partio-ohjelman mukaista ohjelmaa. Jokaiselle ikäkaudelle järjestetään ikäkauden edellytysten mukaista ohjelmaa. Katso ryhmien kokousajat ja esittelyt täältä.

Retket ja leirit

Jokainen ryhmä retkeilee kämpällemme Edeniin tai maastoon kahdesti vuodessa. Koko lippukunnan voimin kokoonnutaan viettämään jouluretkeä muutamaa viikkoa ennen aattoa.

Lippukuntalaiset pääsevät joka kesä leireilemään. Vuorovuosin lippukunta järjestää oman leirin tai yhteisleirin muiden alueen lippukuntien kanssa tai osallistuu Ept:n, PäPa:n tai SP:n leireille. Kesällä 2011 leireiltiin Porvoossa yhdessä Otavaeltajien kanssa ja 2012 Evolla Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileirillä.

Muut tapahtumat

Huhtikuussa 23. päivän tietämillä kokoonntutaan koko lippukunnan voimin viettämään Yrjönpäiväjuhlaa. Perinteisesti uudet jäsenet antavat tilaisuudessa partiolupauksen ja ryhmät kilpailevat kakkukilpailussa, kuka on onnistunut leipomaan näyttävimmän kakun. Juhla on aina koko perheelle.
 
Tämän lisäksi lippukuntalaisia osallistuu aktiivisesti partiotaitokilpailuihin (esim. Punkku ja Pinkki), paraateihin sekä eri partio-organisaatioiden järjestämiin ikäkausien omiin tapahtumiin.