Ajankohtaista‎ > ‎

Uusi sudenpentulauma starttaa tammikuussa 2018!

lähettänyt Saara Peltomäki 22.11.2017 klo 8.00   [ 8.11.2019 klo 4.16 päivitetty ]
Oletko etsinyt toiminnallista, monipuolista ja opettavaista harrastusta 1-luokkalaiselle lapsellesi? Tyttölippukunta Hakasiskot aloittaa uuden sudenpentulauman toiminnan tammikuusta 2018 alkaen. Kolomme (oma kokoontumistilamme) sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan Tapiolan koulun läheisyydessä. Sudenpentulauman toiminta koostuu viikottaisista kokouksista kolollamme keskiviikkoisin kello 18-19, kerran kaudessa järjestettävistä retkistä ja muista lippukunnan ja muiden partiyhteisöjen tapahtumista. 

Viikottaiset kokoukset sisältävät leikkimistä, askartelua, ulkona olemista, partiotaitojen harjoittelua ja kaikkea muuta mahdollista partio-ohjelmaan kuuluvaa! 

Kokouksia vetävät 4 samoajaikäistä lippukunnan jäsentä yhdessä vastuuaikauisen kanssa. Kokousten kesto on tunnin ja ne pidetään aina omalla kolollamme Opintiellä ellei toisin ilmoiteta. Kokouksiin lapsi tarvitsee säähän sopivat ulkoiluvarusteet ja partiohuivin. Sen hankkiminen ohjeistetaan ensimmäisissä kokouksissa. 

Suomen partiolaisten jäsenyys maksaa vuosittain n. 60€. Lippukuntamme ei erikseen peri omaa jäsenmaksua. Jotkin lippukuntamme tapahtumat, kuten retket, ovat osallistujille maksullisia.  

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:
Katri Pesonen, sudenpentuvastaava
Saara Peltomäki, lippukunnanjohtaja
Comments