Ajankohtaista‎ > ‎

Kohtaaminen 26.4.2015

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 6.4.2015 klo 9.42   [ 6.4.2015 klo 9.48 päivitetty ]
Tervetuloa vuoden menevimpään partiotapahtumaan!


Kohtaaminen tuo partion useisiin Helsingin keskeisimpiin kohteisiin sunnuntaina 26.4. Sudenpennut ja seikkailijat ystävineen ja perheineen valloittavat aamupäivän aikana Korkeasaaren. Samaan aikaan tarpojat, samoajat ja vaeltajat ottavat haltuunsa koko kaupungin ytimen. Kaikki kohtaavat toisensa iltapäivällä Suvilahdessa Partiofestareilla! Rikotaan kaikki ennätykset ja tehdään Suomen suurin ihmislogo, Finnjamboree 2016 Roihun logo. Kaikkien alueen johtajaikäisten kunniaksi päivä huipentuu johtajabileisiin Suvilahden Kattilahallissa.


Osallistumismaksu 16 €. Saat laskun ja tarkemmat tiedot sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua. Hakasiskot maksaa johtajien kanssa liikkuvien lasten bussimaksut.

Ilmoittaudu https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6222. Ilmoittaudu viimeistään 16.4.2015! (Se on myös viimeinen peruutuspäivä.)

Lisätietoja: Iida Ylä-Rautio: iidayr(at)gmail.com

P.S. Muista, että myös vanhemmat, siskot, veljet ja kaverit ovat tervetulleita osallistumaan Kohtaamiseen! Koko porukan ilmoittautumiset voi tehdä kätevästi samalla lomakkeella!


Comments