Ajankohtaista‎ > ‎

Hakasiskojen toiminta yhdistyy Kelotytöt ry:hyn

lähettänyt Saara Peltomäki 26.3.2019 klo 10.44
Hei Hakasiskojen jäsen tai jäsenen vanhempi,

Hakasiskot -partiolippukunnan toiminta yhdistyy Kelotyttöihin syksystä 2019 alkaen. Samalla Hakasiskot ry lakkaa toimimasta itsenäisenä yhdistyksenä. Kelotytöt on vuonna 1961 perustettu tapiolalainen tyttölippukunta, joka kokoontuu Tapiolan kirkon kellaritiloissa.

Hakasiskoissa tällä hetkellä toimiva sudenpentulauma Kissanpennut johtajineen jatkaa toimintaa Kelotytöissä ensi syksystä alkaen. Lauman syksyn aikatauluista ja kokoontumispaikasta tiedotetaan lähempänä syksyä.

Jos olet Hakasiskot ry:ssä jäsenenä: Hakasiskot ry puretaan syyskuun 1. päivänä vuosikokouksessa. Jos haluat, että jäsenyys siirretään Kelotytöt ry:hyn, niin voimme tehdä sen puolestasi. Tarvitsemme vain vahvistuksesi alempana ilmoitettuun lippukunnanjohtajan sähköpostiin 20.4. mennessä, että haluat jäsenyyden siirron Kelotyttöihin.

Hakasiskojen vuosikokous tuli tähän päätökseen, koska toiminta on ollut jo usean vuoden ajan hyvin pientä. Uskomme, että isommassa lippukunnassa lapsille järjestettävä toiminta tulee olemaan monipuolisempaa ja myös johtajaikäisille järjestyy näin enemmän oman ikäkautensa mukaista toimintaa ja tukea pesteihinsä.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, haluat jäsenyyden siirron, tai haluat lisätietoa siirtymisestä, ole rohkeasti yhteydessä (Saara saara.peltomaki (at) hakasiskot.fi ).Ystävällisin terveisin,

Hakasiskojen hallituksen puolesta,

Saara Peltomäki, lippukunnanjohtaja
Comments