Ajankohtaista

Hakasiskojen toiminta yhdistyy Kelotytöt ry:hyn

lähettänyt Saara Peltomäki 26.3.2019 klo 10.44

Hei Hakasiskojen jäsen tai jäsenen vanhempi,

Hakasiskot -partiolippukunnan toiminta yhdistyy Kelotyttöihin syksystä 2019 alkaen. Samalla Hakasiskot ry lakkaa toimimasta itsenäisenä yhdistyksenä. Kelotytöt on vuonna 1961 perustettu tapiolalainen tyttölippukunta, joka kokoontuu Tapiolan kirkon kellaritiloissa.

Hakasiskoissa tällä hetkellä toimiva sudenpentulauma Kissanpennut johtajineen jatkaa toimintaa Kelotytöissä ensi syksystä alkaen. Lauman syksyn aikatauluista ja kokoontumispaikasta tiedotetaan lähempänä syksyä.

Jos olet Hakasiskot ry:ssä jäsenenä: Hakasiskot ry puretaan syyskuun 1. päivänä vuosikokouksessa. Jos haluat, että jäsenyys siirretään Kelotytöt ry:hyn, niin voimme tehdä sen puolestasi. Tarvitsemme vain vahvistuksesi alempana ilmoitettuun lippukunnanjohtajan sähköpostiin 20.4. mennessä, että haluat jäsenyyden siirron Kelotyttöihin.

Hakasiskojen vuosikokous tuli tähän päätökseen, koska toiminta on ollut jo usean vuoden ajan hyvin pientä. Uskomme, että isommassa lippukunnassa lapsille järjestettävä toiminta tulee olemaan monipuolisempaa ja myös johtajaikäisille järjestyy näin enemmän oman ikäkautensa mukaista toimintaa ja tukea pesteihinsä.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, haluat jäsenyyden siirron, tai haluat lisätietoa siirtymisestä, ole rohkeasti yhteydessä (Saara saara.peltomaki (at) hakasiskot.fi ).Ystävällisin terveisin,

Hakasiskojen hallituksen puolesta,

Saara Peltomäki, lippukunnanjohtaja

Uusi sudenpentulauma starttaa tammikuussa 2018!

lähettänyt Saara Peltomäki 22.11.2017 klo 8.00   [ 22.11.2017 klo 13.21 päivitetty ]

Oletko etsinyt toiminnallista, monipuolista ja opettavaista harrastusta 1-luokkalaiselle lapsellesi? Tyttölippukunta Hakasiskot aloittaa uuden sudenpentulauman toiminnan tammikuusta 2018 alkaen. Kolomme (oma kokoontumistilamme) sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan Tapiolan koulun läheisyydessä. Sudenpentulauman toiminta koostuu viikottaisista kokouksista kolollamme keskiviikkoisin kello 18-19, kerran kaudessa järjestettävistä retkistä ja muista lippukunnan ja muiden partiyhteisöjen tapahtumista. 

Viikottaiset kokoukset sisältävät leikkimistä, askartelua, ulkona olemista, partiotaitojen harjoittelua ja kaikkea muuta mahdollista partio-ohjelmaan kuuluvaa! 

Kokouksia vetävät 4 samoajaikäistä lippukunnan jäsentä yhdessä vastuuaikauisen kanssa. Kokousten kesto on tunnin ja ne pidetään aina omalla kolollamme Opintiellä ellei toisin ilmoiteta. Kokouksiin lapsi tarvitsee säähän sopivat ulkoiluvarusteet ja partiohuivin. Sen hankkiminen ohjeistetaan ensimmäisissä kokouksissa. 

Suomen partiolaisten jäsenyys maksaa vuosittain n. 60€. Lippukuntamme ei erikseen peri omaa jäsenmaksua. Jotkin lippukuntamme tapahtumat, kuten retket, ovat osallistujille maksullisia.  

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:
Katri Pesonen, sudenpentuvastaava (katri.pesonen@iki.fi)
Saara Peltomäki, lippukunnanjohtaja (saara.peltomaki@gmail.com)

Adventtikalenterikampanja käynnissä!

lähettänyt Saara Peltomäki 22.11.2017 klo 7.41

Hakasiskot myy adventtikalentereja. Jos tahdot ostaa omasi meiltä, ota yhteyttä kalenterivastaavaan (Saara Peltomäki, puh. 050 347 6688).

Quokat myyvät kalentereja Tapiolassa Ainoassa ja sen läheisyydessä keskiviikkona 22.11.2017 kello 19-20!

Aikuinen, kiinnostaako partiotoiminta Tapiolassa?

lähettänyt Saara Peltomäki 2.9.2017 klo 3.59

Oletko kiinnostunut luonnossa liikkumisesta tai monipuolisen toiminnan järjestämisestä eri ikäisille lapsille ja aikuisille? Hakasiskot etsii johtajatiimiinsä uusia aikuisjäseniä! Hakasiskot ry:n partiokolo ja päivittäistoiminta sijoittuvat Tapiolan keskukseen, mutta toimintaa järjestetään säännöllisesti myös Nuuksiossa. 

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää toiminnastamme, ota yhteyttä varalippukunnanjohtaja Saara Peltomäkeen ( saara.peltomaki@hakasiskot.fi ).

Tervetuloa Hakasiskojen 50-vuotisjuhlaan!

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 24.10.2016 klo 10.26

Hei kaikki nykyiset ja entiset hakasiskot sekä muut aktiivisesti toimintaamme vaikuttaneet!

Tervetuloa Hakasiskojen 50-vuotisjuhiin! Juhlaillallinen järjestetään Ravintola Naturassa (Iso Roobertinkatu 11) su 27.11. klo 17 alkaen. 

Juhlaan pääsee mukaan lunastamalla 40 e illalliskortin, joka sisältää 4 ruokalajin menun sekä alkoholittoman alkumaljan. Vieraat voivat itse ostaa haluamansa ruokajuomat ravintolasta. 

Ilmoittaudu mukaan ma 14.11. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä: 
https://goo.gl/forms/NxzcuKK0eCQNRyJr1. Ravintolan koon vuoksi paikkoja on rajoitetusti, 40 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata partiolaisten joulukalentereita hintaan 7 e/kpl. Tilatut kalenterit toimitetaan juhlaan.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Toivomme juhlavaa pukeutumista. Tervetuloa!

Joulukalenteita myynnissä!

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 23.10.2016 klo 10.40

Perinteisiä partiolaisten joulukalentereita on taas myynnissä! Tulosta täältä kalenterien myyntilappu ja palauta se huoltajan allekirjoittamana kokoukseen, niin saat tilaamasi kalenterit heti myyntiin. Kalenterin hinta on 7 e. Kiitos kaikille jo etukäteen!

Ylimääräinen vuosikokous 4.5.2016

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 17.4.2016 klo 9.00   [ 18.4.2016 klo 9.26 päivitetty ]

Tervetuloa Hakasiskojen ylimääräiseen vuosikokoukseen kololle 4.5.2016 klo 18.00.

Asialistalla on mm. sääntömuutosehdotus. Muutosehdotus on nähtävillä kololla tai sen voi pyydettäessä saada hallitukselta.

Uusi sudenpentulauma starttaa, ilmottaudu mukaan!

lähettänyt Saara Peltomäki 9.9.2015 klo 23.14   [ 5.10.2015 klo 23.22 päivitetty ]

Seikkailijalaumojen kokoukset lähtivät mallikkaasti käyntiin kesäloman jälkeen syyskuun alussa. On aika suunnata katse kohti lokakuuta ja nuorempia, Hakasiskot perustaa uuden sudenpentulauman, jonka kokoukset alkavat lokakuun alussa. Tuleva kokousaika olisi keskiviikkoisin kello 18-19 kolollamme osoitteessa Hakamäki 1 N. Mikäli perheestä tai lähipiiristä löytyy innokkaita, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Iidaan (iida.yr(at)gmail.com) tai Saaraan (saara.peltomaki(at)gmail.com). Kokeilemaan saa tulla vaikka pariksikin kerraksi ja vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita ensimmäisiin kokouksiin. Mikäli ryhmä ei täyty kerralla, mukaan voi liittyä myöhemminkin syyskaudella tai keväällä.

Kohtaaminen 26.4.2015

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 6.4.2015 klo 9.42   [ 6.4.2015 klo 9.48 päivitetty ]

Tervetuloa vuoden menevimpään partiotapahtumaan!


Kohtaaminen tuo partion useisiin Helsingin keskeisimpiin kohteisiin sunnuntaina 26.4. Sudenpennut ja seikkailijat ystävineen ja perheineen valloittavat aamupäivän aikana Korkeasaaren. Samaan aikaan tarpojat, samoajat ja vaeltajat ottavat haltuunsa koko kaupungin ytimen. Kaikki kohtaavat toisensa iltapäivällä Suvilahdessa Partiofestareilla! Rikotaan kaikki ennätykset ja tehdään Suomen suurin ihmislogo, Finnjamboree 2016 Roihun logo. Kaikkien alueen johtajaikäisten kunniaksi päivä huipentuu johtajabileisiin Suvilahden Kattilahallissa.


Osallistumismaksu 16 €. Saat laskun ja tarkemmat tiedot sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua. Hakasiskot maksaa johtajien kanssa liikkuvien lasten bussimaksut.

Ilmoittaudu https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6222. Ilmoittaudu viimeistään 16.4.2015! (Se on myös viimeinen peruutuspäivä.)

Lisätietoja: Iida Ylä-Rautio: iidayr(at)gmail.com

P.S. Muista, että myös vanhemmat, siskot, veljet ja kaverit ovat tervetulleita osallistumaan Kohtaamiseen! Koko porukan ilmoittautumiset voi tehdä kätevästi samalla lomakkeella!


Sääntömääräinen vuosikokous 20.10.2013

lähettänyt Partiolippukunta Hakasiskot 26.9.2013 klo 0.28

Hakasiskot ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään kololla su 20.10.2013 klo 18. Kokouksessa valitaan uusi lippukunnanjohtaja ja hallitus alkaneelle toimintakaudelle ja muun muassa vahvistetaan toimintakertomus, tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma.
 
Tervetuloa!

1-10 of 27